Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Ahol Cup 2017

Přílohy ke stažení

Soubory ke stažení

01.03.2017, od 8:30, Multifunkční aula GONG, Dolní oblast Vítkovic, Ostrava

Ročník: XIX.ročníkPobočka: pobočka Severní Morava a Slezsko

XIX. ročník gastronomické soutěže s mezinárodní porotou a účastí AHOL CUP 2017 

Pořadatel: AHOL Střední škola gastronomie, turismu a lázeňství, Ostrava – Vítkovice

Místo konání: Multifunkční aula GONG, Dolní oblast Vítkovic

Termín: 1. března 2017  od  8,30 hodin

Odborná záštita:  Asociace kuchařů a cukrářů ČR


Soutěžní úkol:

Příprava moderního tříchodového menu, vycházející z tradiční  české kuchyně a sezóny 

Příprava:

- teplého či studeného předkrmu,                  

- teplého hlavního pokrmu s přílohou,

- studeného či teplého dezertu. 

V každém soutěžním hlavním pokrmu musí být použit: 

králičí hřbet s kostí. (V časovém limitu soutěže je možné si hřbet vykostit.) 

Týmový kuchařský úkol – 4 porce z každého pokrmu dle sestaveného menu. Úkolem všech soutěžících je realizovat týmový úkol tak, že 1. člen družstva bude připravovat 4 porce studeného nebo teplého předkrmu, 2. a 3. soutěžící budou připravovat 4 porce hlavního chodu (jeden bude připravovat maso a druhý přílohy – těžká a lehká), 4. člen družstva bude připravovat 4 porce studeného nebo teplého dezertu. Časový limit 60 minut. Soutěžící budou mít k dispozici základní surovinu 2 ks králičího hřbetu s kostí o hmotnosti 350 - 400 g, kuchařské studio. Ostatní potraviny a náčiní si soutěžící zajistí sami. Příprava pracoviště předem max. 10 minut. 

Propozice soutěže naleznete v příloze.

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

Makro Cash & Carry ČR s.r.o.

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia
 

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Country Life s.r.o. Robot Coupe SOU U Krbu

Partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Centrální školní jídelna Třebíč Koleje a Menzy Univerzita Karlova PURENA Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek Šmakoun SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba
 

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Thermomix ® - Vorwerk