Souhlasím
Tato stránka využívá cookies za účelem zkvalitňování svých služeb. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky

Sweet art junior 2018

Pro nezájem škol je soutěž ZRUŠENA.

Přílohy ke stažení Online přihláška

Soubory ke stažení

On-line přihláška - SWEET ART JUNIOR 2018

Jméno a příjmení soutěžícího:
Jméno a příjmení soutěžícího:
Datum narození soutěžícího číslo 1:
Datum narození soutěžícího číslo 2:
Věk soutěžícího číslo 1:
Věk soutěžícího číslo 2:
Název školy + adresa:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
Jméno a příjmení pedagogického doprovodu:
Telefon na kontaktní osobu:
Jméno a příjmení řidiče:
Poznámka:

Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v tomto formuláři (zejména jméno, příjmení, telefon a e-mailová adresa) zájmovým spolkem Asociace kuchařů a cukrářů ČR z.s. (dále jen „AKC ČR“), se sídlem U Krbu 521/45, Praha - 10, 108 00 (dále jen „správce“) pro účely uvedené níže.

Souhlasím s pořizováním fotodokumentace a videodokumentace ze semináře/ soutěže/akce za účelem umístění mé fotografie v digitální podobě v databázi AKC ČR z.s. na portále www stránek AKC ČR z.s. a to po dobu 10 let.

Tento souhlas uděluji pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři, a to ode dne udělení souhlasu po dobu 10 let.

Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle §11, 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl seznámen, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Účel zpracování osobních údajů

V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely zasílání obchodních sdělení, kterými se rozumí nabídka akcí a seminářů z webových stránek www.akc.cz. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce.

Souhlasím dále s tím, že mohu být správcem kontaktován s nabídkou pořádání akcí a seminářů prostřednictvím telefonu a elektronických prostředků např. e-mailu nebo SMS zpráv ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní sdělení správcem nadále zasílány, maximálně však po dobu 10 let.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem, k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací.

Prosím, je nutné zakliknout spam ochranu, jinak formulář nebude odeslán:

14.06.2018, Kongresové centrum Pasáž, Třebíč

Ročník: Pobočka: pobočka Brno

Soutěž určena pro: obor cukrář (případně jiný gastronomický obor)

Termín:  14. června 2018

Kde: Kongresové centrum Pasáž, Třebíč

Odborný garant: AKC ČR, pobočka BRNO

Soutěžící: dvoučlenné družstvo (soutěžící do 23 let)

Časový limit: 3 hodiny

Téma: Free style

Výrobky: Cookies a dozdobení 2 patrového dortu – makety

Soutěžní úkol:

1)      COOKIES

soutěžící připraví 5 ks cookies (výstavka) + 2 degustační (porota),

soutěžící bude připravovat 1 druh (mohou být i slepované),

soutěžící si mohou dovézt hotové těsto,

pečící trouba bude k dispozici,

bude rozpracován harmonogram pečení,

 

2)      DORT (maketa)

dort bude dvoupatrový,

základna i patro kulaté, základna průměr 23 cm,

soutěžící si mohou dovézt potaženou maketu potahovou hmotou,

všechny ozdoby se budou dělat na místě, lze využít i moderní (např. drátkování, kresba atd. – nutno přiznat v popisu výrobku), nesmí se používat nejedlé ozdoby a součásti,

 

INFORMACE:

soutěžící bude mít k dispozici 2 stoly o velikosti 80 x 80 cm (případně 90 x 90 cm)

suroviny, pomůcky a dekorační doplňky si doveze každý s sebou,

 

časový limit: 3 hodiny (včetně prezentace výrobků – vystavení),

prezentaci výrobků připravuje soutěžící samostatně, bez pomoci pedagogického doprovodu,

k výrobku dá soutěžící popisku velikosti A5 s názvem a surovinovým složením výrobku, bez jména a školy

 

časový rozvrh soutěže:

ú  prezence soutěžících, vylosování soutěžního čísla: 8:00 – 8:50 hod., příprava pomůcek

ú  9:15 zahájení

ú  soutěž: 9:30 – 12:30 hod.

ú  hodnocení odbornou komisí, příprava diplomů a cen: 12:35 – 13:30 hod.

ú  vyhodnocení soutěže: 14:30 hod (na pódiu v sále),

po hodnocení odbornou komisí dodá soutěžící ke svým výrobkům popisku se jménem a názvem školy,

 

určeno pro: juniory – žáky škol, obor cukrář (případně jiný gastronomický obor)

 

počet účastníků za školu: 2 za školu

soutěž bude anonymní, účastník soutěží pod číslem, které si při prezenci vylosuje,

pracovní oděv, obuv a ostatní pracovní pomůcky musí být bez označení názvem školy,

soutěžící musí mít s sebou platný zdravotní průkaz,

na vyhodnocení se soutěžící dostaví v profesním oblečení, které může být opatřeno jmenovkou, případně logem školy.

výrobky musí být vystaveny do 17:00 hod.

 

HODNOCENÍ:

hodnotit bude odborná komise (certifikovaní komisaři AKC ČR):

Eliška Dernerová – předsedkyně AKC, pobočka Brno

Veronika Kučová, Bc.

Pavlína Permedlová, Ing.

Helena Flégová

1)      cena odborné porotybude se hodnotit:

sestavení receptury

mise en place

čistota, hygiena

časové rozvržení

využití surovin

technika, pracovní dovednosti

vzhled výrobku a prezentace

chuť

Celkový počet bodů bude 100.

Bude uděleno 1. až 3. místo. (diplom, pohár, medaile, cena od pořadatele)

 

2)      cena laické veřejnosti – pouze 1. místo (cena od pořadatele)

 

 

Přihlášky zašlete laskavě do 4. června 2018 online www.akc.cz nebo na níže uvedenou e-mailovou adresu

 

Kontaktní osoba:

Bc. Marie Mácová

vedoucí učitelka OV

macova.m@oahstrebic.cz

tel.: 566 780 322

Generální partner AKC ČR

Bidfood

Hlavní partneři AKC ČR

InterGast Vitana
 

Partneři AKC ČR

Diversey Bizerba Czech & Slovakia s.r.o. Fomi Gastrojobs.cz JLV, a.s. Nektar natura Nestlé Professional Robot Coupe
 

Ostatní partneři

AMSP ČR Asociace hotelů a restaurací ČR Česká barmanská asociace Český systém kvality služeb Chytré lékárničky Czech Carving Studio s.r.o. Czech Specials Czech Tourism Czech Tourism 100 let Fórum cestovního ruchu Gastroknihy Hotel Horizont Pec pod Sněžkou Hotel Port Máchovo jezero Komerční banka Kudyznudy Kulinářské umění

Odborní partneři

Hasap

Hlavní mediální partneři

Minutka Trade&Mark Creative

Mediální partneři AKC ČR

C.O.T. Gastro & Hotel Štamgast & Gurmán Svět H&G Svět Horeca

Generální partner Sekce veřejného stravování

MAKRO Cash & Carry ČR s.r.o.
 

Zlatý partner Sekce veřejného stravování

Hofmann Bohemia

Bronzoví partneři Sekce veřejného stravování

Bonduelle spol. s r. o. Country Life s.r.o. Robot Coupe SOU U Krbu
 

Partneři Sekce veřejného stravování

Centrální školní jídelna Třebíč CERIA s.r.o. Domov mládeže a Školní jídelna Karlovy Vary Koleje a Menzy Univerzita Karlova PURENA Školní jídelna Jablunkov Školní jídelna Novolíšeňská Školní jídelna Skřivánek Šmakoun SŠ a VOŠ České Budějovice SŠ Ostrava Hrabůvka ZŠ I. Sekaniny Ostrava - Poruba ZŠ O.Březiny Jihlava

Mediální partneři Sekce veřejného stravování

Jidelny.cz Trade&Mark Creative
 

Generální partner Národního týmu AKC ČR

Compass Group

Hlavní partner Národního týmu AKC ČR

Chef Club

Partner Národního týmu AKC ČR

Apetit Czech Tourism Flop a Flosman Flosman Národní zemědělské muzeum Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk Titbit s.r.o. Wüsthof Wüsthof

Partner Juniorského národního týmu AKC ČR

Bidfood Gastrojobs.cz Národní zemědělské muzeum Nestlé Professional Premiu Gastro Thermomix ® - Vorwerk