Tisková zpráva - partner Národního týmu AKC ČR

Přílohy ke stažení Související články a fotogalerie aktualizováno: 28.05.2015  |  Zpět na seznam

FOTOGALERIE

PARTNER NÁRODNÍHO TÝMU AKCR ČR

Dne 26. května 2015 byla v hotelu InterContinental Prague podepsána smlouva o spolupráci a podpoře mezi společností TITBIT s.r.o. a Národním teamem Asociace kuchařů a cukrářů České republiky.  Společnost TITBIT s.r.o., která je  předním dodavatelem ovoce a zeleniny ale také výrobcem čerstvých ovocných i zeleninových salátů, se stala oficiálně PARTNEREM Národního týmu AKC ČR a odstartovala tak  spolupráci s kuchařskými špičkami našeho krásného oboru.  Smlouvu podepsal za AKC ČR prezident Bc. Miroslav Kubec, a za spol. TITBIT s.r.o. Vojtěch Havránek.

Martina Vondrová

Asociace kuchařů a cukrářů ČR

Autor fotografií: Ivan Foral

InterGast Vitana